Настани

When in Krusevo 2018

Start Date
End Date
Mrdni so prst - When in Krusevo

Оваа година When in Krusevo се одржува по втор пат со почеток на 29 јуни и ќе трае до 1-ви јули. 

Следете ја Фејсбук фан страната на When in Krusevo и за скоро дознајте ги деталите за настанот: https://www.facebook.com/pg/wheninkrusevo/events/?ref=page_internal

 

 

When in Krusevo 2018

Start Date
End Date
Mrdni so prst - When in Krusevo

Оваа година When in Krusevo се одржува по втор пат со почеток на 29 јуни и ќе трае до 1-ви јули. 

Следете ја Фејсбук фан страната на When in Krusevo и за скоро дознајте ги деталите за настанот: https://www.facebook.com/pg/wheninkrusevo/events/?ref=page_internal

 

 

Paraglajding: Полски куп 2018

Start Date
End Date
Paragliding Summer 2018

Полскиот куп е ед од првите параглајдинг натпревари во јули. Започнува на 2-ри и завршува 5 дена покасно на 7-ми. 

Овој натпревар го наговестува преполниот јули кој досега има 2 потврдени натпревари покрај  полскиот куп.

paragliding 2018

Paraglajding: Полски куп 2018

Start Date
End Date
Paragliding Summer 2018

Полскиот куп е ед од првите параглајдинг натпревари во јули. Започнува на 2-ри и завршува 5 дена покасно на 7-ми. 

Овој натпревар го наговестува преполниот јули кој досега има 2 потврдени натпревари покрај  полскиот куп.

paragliding 2018

Параглајдинг: Озон опен 2018

Start Date
End Date
Paragliding Krusevo

Интернационалниот параглајдинг натпреват Крушево Озон опен 2018 ќе се одржи од 22-ри јули 2018г. па се до 28-ми на стартот на Мечкин Камен во Крушево.

Ова е настан кој следи и претходи на десетици параглајдинг натпревари кои ќе се одржуваат ова лето во Крушево.

Параглајдинг: Озон опен 2018

Start Date
End Date
Paragliding Krusevo

Интернационалниот параглајдинг натпреват Крушево Озон опен 2018 ќе се одржи од 22-ри јули 2018г. па се до 28-ми на стартот на Мечкин Камен во Крушево.

Ова е настан кој следи и претходи на десетици параглајдинг натпревари кои ќе се одржуваат ова лето во Крушево.

Параглајдинг: Krusevo Adventure Open 2018

Start Date
End Date
Paragliding Krusevo

Натпреварот е организиран од локалниот параглајдинг клуб во Крушево и оваа години се организира по втор пат.

Започнува веднаш по Озно Опен (22.07.-28.07.2018) на 29-ти јули и се затвора на 4-ти август, 2018 година.

paragliding 2018

 

Параглајдинг: Krusevo Adventure Open 2018

Start Date
End Date
Paragliding Krusevo

Натпреварот е организиран од локалниот параглајдинг клуб во Крушево и оваа години се организира по втор пат.

Започнува веднаш по Озно Опен (22.07.-28.07.2018) на 29-ти јули и се затвора на 4-ти август, 2018 година.

paragliding 2018