When In Krushevo 2019

Започнува на
Завршува на
Paragliding photo from When In Krushevo 2018

Со големо задоволство ги објавуваме датумите на одржување на третото издание на „Вен ин Крушево 2019“, еден од најуспешните и најпопуларните настани во Крушево. Од 21 фо 23 јуни искусете ја секоја природна убавина што овој града може да ја понуди.

Земете учество во бројните рекреативни активности кои се вкоренија во локалната клтура, почнувајќи од параглајдинг, преку кајакарење па се до планинарење. Настанот ќе се одржи на Крушевското Езеро кое ќе биде камп за за одржување на многубројните планирани активности. Секој може да се приклучи на овој голем настан, а повеќе информации можете да најдете на линкот подолу. Проверете, пријавете се и учествувајте!

 

Facebook Link: https://www.facebook.com/events/788812511504052/

 

Очекуваме гужва за When in Krusevo!