Paragliding

Адреналински спортови

Параглајдинг, планински велосипедизам и планинарење се адреналинските спортови кои можете да ги пробате во Крушево. Секе лето десетици настани им овозможуваат на посетителите да искусат дел од овие адреналински активности. 

Paragliding

Mon, 02/05/2018 - 09:06
0 comments